• София, България, Ул. Лерин 21
  • office@mgnlabs.com
  • +359 893 615 431
reprodukt-fertil

Репродукт Фертил

Репродукт Фертил съдържа два вида сашета – за жени и за мъже. Всяко едно саше съдържа дневна доза от стандартизирани фитоекстракти, витамини, минерали и микронутриенти, насочени към подкрепяне функцията на женския и мъжкия фертилитет.

Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза за жени е едно саше Репродукт Фертил за жени, което съдържа 4 капсули. Могат да бъдат приети наведнъж или на няколко пъти в рамките на деня с достатъчно количество течност.
Препоръчителната дневна доза за мъже е едно саше Репродукт Фертил за мъже, което съдържа 2  капсули, 1 таблетка и 1 мека капсула. Могат да бъдат приети наведнъж или на няколко пъти в рамките на деня с достатъчно количество течност.

Какво казват специалистите?

Специалистите се доверяват на Магналабс, за да осигурят най-добрата терапия за своите пациенти

Партньори и сертификати

merus-logo

Merus Labs е международна специализирана фармацевтична компания, фокусирана върху придобиването и оптимизиране на утвърдени продукти.

gmp-logo

Производство съобразено с Добрата производствена практика GMP. Дава сигурност и гаранции за качество на продукта.

fda-logo

Лицензиране на производството на продуктите в Американската агенция за Храни и Лекарства. FDA регулира производство, безопасност на състава, маркетинговите твърдения. Осигурява качество, ефективност и безопасност.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получвайте информация за нашите най-нови продукти